Introductie Scrum; met plezier waardevol werk leveren in complexe situaties

Introductie Scrum; met plezier waardevol werk leveren in complexe situaties

 
In deze workshop maak je kennis met het Scrum Framework en leer je complexiteit herkennen. Je krijgt begrip van de voordelen en werkwijze van Scrum om daarmee waardevol werk te leveren en als team met plezier en doelgericht te werken. De workshop is interactief opgezet.  
Wat is het ? 

In deze workshop maak je kennis met het Scrum Framework; wat is het, hoe herken ik complexiteit in mijn werk en wat zijn de de voordelen en werkwijze van Scrum. Wat betekent het om waardevol werk te leveren en hoe zorgt het scrum framework dat we als team met plezier en doelgericht kunnen werken? 

 

Voor wie ?

Professionals die kennis willen opdoen over Scrum en in integrale multidiscplinaire teams (gaan) werken of meer willen weten over de achtergrond en principes van scrum. Ideaal voor Engineers, Projectmanagers, Ontwerpleiders, Developers, HR managers, Afdelingsleiders of Testers. 

 

Welk probleem lost het op ?

De workshop leert je complexiteit herkennen en door het toepassen van Scrum bewust te maken hoe je waardevol werk kunt leveren aan stakeholders. Je begrijpt wat de voordelen, rollen en rituelen zijn en ziet hoe het praktisch werkt.

 

Wat kost het ?

De workshop kost €95,- ex btw. Dit is inclusief de toegang tot de leeromgeving en de scrumgids (pdf).   

 

Toelichting

Na het volgen van de training herken en begrijp je complexiteit in je project en organisatie en je weet hoe je hiermee om kunt gaan door het toepassen van het Scrum Framework en de Agile principes. Je leert teams en organisatie te helpen door de transparantie, inspectie en aanpassing mindset te gebruiken. Door de vele interacties wordt je bewust van je eigen manier van werken. Het resultaat is dat je organisatie waardevolle producten aan klanten levert op een plezierige en effectieve manier. Je team wordt er blij van. 

 

Wat is zo uniek ?

Dit leerprogramma wordt gegeven door ervaren Scrum Masters en Agile Coaches die zelf elke dag projecten begeleiden. De werkvormen zijn interactief. De training bestaat uit 1 module van 3 uur. Er is 1 uur voorbereiding door zelfstudie door het lezen van de scrumgids

 

Veelgestelde vragen

De training vindt online plaats. De training kan ook fysiek en inter company gegeven worden.

Er is 1 module die online gegeven wordt. 

Als je ziek bent dan sluit je bij een andere workshop of training later aan.

De voorbereiding doe je in je eigen tijd en tempo. De workshop is 3 uur en is zodanig opgebouwd dat het leuk blijf om te doen

Er is een certificaat van deelname.

Er is geen examen.

Wij zijn flexibel, dus als je wil overdragen, geen enkel probleem.

De introductie is een waardevolle opstap naar de PSM-i training of Product Owner training.

Andere intressante trainingen

Bekijk alles
Professioneel werken met MS Project
Professioneel werken met MS Project
Modulen: 2 Aantal uur: 8

De 'Werken met MS Project' training is voor iedereen die met MS Project wil leren werken. Elk project kent wel een planning, maar hoe zorg je voor een effectieve werkwijze, hoe haal je de juiste informatie uit de planning en hoe zorgt je voor een realistische en haalbare planning? Het zijn allemaal uitdagingen op het project. Door deze training zorg je voor een uniforme werkwijze zodat de planning niet het doel op zich wordt, maar een tool om de doelstellingen binnen de de tijd te behalen. Voor wie? Deze training is geschikt voor mensen die op projecten werken of een gezamenlijk doel hebben als team. Voor zowel de voorbereidende fases waar werkvoorbereiders, ontwerpers, omgevingsmanagers en projectleiders de werkzaamheden proberen te structureren, af te stemmen en op tijd af te hebben. Als de uitvoerende fase waar werkzaamheden nauw op elkaar afgestemd worden en deze verwachting richting verschillende onderaannemers moet worden uitgesproken. Welk probleem lost het op? Deze praktische cursus leert hoe je in het programma MS Project efficiënt kan plannen. Omdat Plannen niet voor iedereen onderdeel is van de basisvaardigheden, is het handig om een gezamenlijke werkwijze te leren. Doordat iedereen op dezelfde manier met de planning werkt wordt de planning begrijpelijk en herkenbaar voor zowel teamleden als de opdrachtgevers. Toelichting Na he volgen van de cursus kan je zelf planning maken in MS Project, waar mensen terughoudend zijn met programma's welke ze niet kennen, kunnen ze na deze training volledig zelf met MS Project werken. Van het opzetten van een planning tot bijhouden van de voortgang. De training bevat een volledige stappenplan om aan alle (UAV-gc) eisen te voldoen. Door het boekje wat wordt meegeleverd hebben de deelnemers echt het gevoel dat ze de dag erna aan de slag kunnen.

Training Introductie Scrum Ontdek de kracht van Scrum
Training Introductie Scrum Ontdek de kracht van Scrum
Modulen: 2 Aantal uur: 4

Maak kennis met het Scrum Framework en leer complexiteit herkennen. Ontdek hoe Scrum je kan helpen om als team waardevolle producten te ontwikkelen. Leer de onderliggende principes en ga er zelf mee aan de slag.

Wil je deelnemen aan deze training op 9 en 23 februari ?