Samen werkt beter

Professionals met ervaring in het kwadraat

Wij willen graag waarde leveren door u te helpen bij het realiseren van uw ambitie, het oplossen van een probleem of versnelling aanbrengen in een project. Dit doen we door de mouwen op te stropen en zelf op projecten of organisatie ingezet te worden, door het geven van trainingen of door je te verbinden met een professionals uit ons netwerk.

Making Agile work

Maak complexiteit beheersbaar

Wij kunnen u helpen bij het realiseren van uw ambitie, het oplossen van problematische situaties of versnelling aanbrengen in complexe projecten. Dat doen we vanuit een Agile gedachtegoed door verschillende rollen in te nemen in uw organisatie zoals Agile coach, Product Owner, Scrum Master, Testmanager of technisch specialist.

 

Wij zijn professionals gericht zijn op zaken die ertoe doen en waarde hebben. Die nieuwsgierigheid omzetten in resultaat. Die vallen, opstaan en verbeteren. Voor klant, bedrijf en de mensen die het maken. Samen werkend aan één doel, met focus op klantwaarde. 

 

Wilt u complexiteit beheersbaar maken ? Neem dan vrijblijvend contact op en wij spreken graag door hoe we dat kunnen realiseren. 

Practise makes perfect

Trainen voor plezier, groei  en winst. 

We bieden trainingen aan die je expertise vergroten op het gebied van het Agile, Scrum, Lean en in rollen als Developer, Scrum Master of Product Owner. Zowel open trainingen als incompany. We leiden op tot certificering en tailleren naar eigen behoefte.

 

In onze trainingen zorgen we dat je op een leuke en afwisselende, interactieve manieren leert. Je doet zo kennis snel en effectief op en kunt het toepassen in jouw situatie. Het zijn actieve online en offline sessies. We vinden het belangrijk dat je creatieve en inspirerende werkvormen ervaart die je later zelf kunt gebruiken tijdens je werk. 

 

We gebruiken een interactieve leeromgeving. Zo wordt kennis opnemen en verspreiden leuk en makkelijk. 

Alleen ga je sneller samen kom je verder

Connect is onze community van en voor professionals.

Connect verbindt deskundige professionals en opdrachtgevers. Als community stellen we ons op als een gezamenlijk partij waar je op kan vertrouwen en welke de beste professionals heeft om de klus mee te klaren. In onze community van professionals kennen wij de juiste persoon voor je vraag.

 

Als community voelen we verbonden in het werk als zelfstandige. We komen samen om ervaring te delen, kennis te vergroten en sparren met elkaar over mogelijke oplossingen voor klantvragen. We zoeken verbinding met elkaar buiten het werk en organiseren inspirerende ‘bedrijfsactiviteiten’ zoals een clinic BBQ’en, een wintersport weekend of kite/golfsurf week. De sky is the limit. 

 

Geïnspireerd? Neem contact op voor een verkennend gesprek via onze contactpagina.

Maak kennis met de mensen van ALD2

Ronald van den Heiligenberg
>

Ronald van den Heiligenberg
Scrum master

Rob Verwer
>

Rob Verwer
Scrum Master

Niels Colijn
>

Niels Colijn
Consultant Testing & QA

Voorspelbaar en in control zijn met je projecten

Wil je grip houden op je projecten en besteed je je tijd liever aan inhoud dan aan processen? Wij kunnen je helpen met het inrichten van je organisatie door onze expertise en trainingen op het vlak van Testmanagement en Agile Scrum. Wil je een keertje gratis klankborden via Teams of bij ons op locatie?

Maak nu een afspraak met ons!