Professioneel Product Owner Awareness Training

Professioneel Product Owner Awareness Training

Wil je jezelf en je organisatie naar een professioneel niveau brengen, volg dan de training Professional Product Owner Awareness. Je leert het Scrum Framework begrijpen en toepassen, mensen en teams ontwikkelen, producten op een agile manier ontwikkelen en omgaan met veel voorkomende problemen en issues uit de praktijk. Actieve werkvormen, intensief, leuk met veel variatie.  Je ontvangt een certificaat van deelname.
De training

Het leerprogramma Professioneel Professioneel Product Owner is bedoeld voor mensen die willen leren werken met het Scrum Framework en de rol Product Owner (gaan) vervullen. Het helpt jou en je team om met complexiteit om te gaan en waardevolle werk te leveren. 

 

Na het volgen van de training herken en begrijp je complexiteit in je project en organisatie en je weet hoe je hiermee om kunt gaan door het toepassen van het Scrum Framework en de Agile principes. Je leert teams en organisatie te helpen door de transparantie, inspectie en aanpassing mindset te gebruiken. Door de vele interacties wordt je je bewust van je eigen manier van werken. Het resultaat is dat je organisatie waardevolle producten aan klanten levert op een plezierige en effectieve manier. Je team wordt er gelukkig van. 

 
Voor wie ? 

Professionals die kennis willen opdoen over Scrum en als Product Owner actief zijn of worden.

 
Welk probleem lost het op ?   

Het leerprogramma behandelt het Scrum Framework, empirisme, Agile en de Scrum values. Het leert mensen en teams ontwikkelen door aandacht voor zelfsturing, faciliteren en coaching en begeleiding. Het gaat in op Producten beheren met Agility waarbij product visie en productwaarde centraal staan. Tot slot gaan we op technisch risico’s, continue kwaliteit en de toepassing van Lean principes.

 

Wat kost het ? 

De training kost €750,- ex btw. Dit is inclusief de kosten van het examen, literatuur en lunches. Twijfel je nog? Boek dan een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten met een van de trainers. Dan ontdekken we samen of deze training de juiste voor je is of dat andere acties beter bij je passen.  

 

Wat is zo uniek ? 

Dit leerprogramma wordt gegeven door ervaren Scrum Masters en agile coaches die zelf elke dag projecten begeleiden. De werkvormen zijn zeer interactief en toepasbaar in je eigen organisatie. Door de vele interacties leer je de materie sneller, het is leuk om te doen en de kennis wordt beter verankerd. Je leert van elkaar en inspecteert en past aan. De training bestaat uit diverse modules, inclusief een certificaat van deelname. Er is minimaal 4-8 uur zelfstudie door middel van opdrachten, video’s en het lezen van de Scrum-gids en het boek “ Doing Twice the work in half the time”. 

 

Veelgestelde vragen

De training vindt plaats op de TripleO Campus in Breda en kan ook in company gegeven worden. 

Er is een aantal modules online en er zijn 2 fysieke trainingsdagen Breda / op locatie.

Als je ziek bent, dan sluit je bij een andere training later aan. 

We verwachten dat je minimaal 24 tot 32 uur bezig bent met alle online modules, zelfstudie, de video’s en de trainingsdagen. Ook het examen kost je tijd in voorbereiding maar omdat we dat kort na afloop doen zit je er al helemaal in. 

Het examen is niet verplicht maar vrijwillig. Als je het niet doet is dat ook goed. Onze ervaring is dat het examen pittig is en je helpt om vanuit de principes te redeneren. Wij vinden het erg waardevol en besteden er in de training veel aandacht aan examenvoorbereiding. 

Wij zijn flexibel dus als je wil overdragen geen enkel probleem.

Andere intressante trainingen

Bekijk alles
Professioneel Scrum Master (PSM-1)
Professioneel Scrum Master (PSM-1)
Modulen: 10 Aantal uur: 32

Leer alle ins en outs van het Scrum Framework begrijpen en zelf toe te passen. Je bent in staat mensen en teams te begeleiden, producten op een agile wijze te ontwikkelen en leert omgaan met issues uit de praktijk.

Professioneel Product Owner Awareness
Professioneel Product Owner Awareness
Modulen: 6 Aantal uur: 24

Leer hoe je waardevolle producten kunt ontwikkelen door toepassing van het Scrum Framework. Gebruik de kracht van teamwerk en leer producten op een agile wijze ontwikkelen.

Wil je deelnemen aan deze training op 9 en 23 februari ?